Dierenarts Celia van Bellegem

dsc_1389.jpg

Celia studeerde in 2009 af aan de Universiteit Gent. Na een korte stage in Zwitserland en enkele vervangingen bij dierenartsen in de buurt van haar geboortedorp Gijzenzele, komt Celia terecht in Overpelt. Daar is zij vijf jaar werkzaam geweest in een groepspraktijk voor zowel kleine als grote dieren. Daar nam zij de raadplegingen voor honden en katten voor haar rekening. Alsook de eerstelijns- en tweedelijnsbehandeling van paarden.

Door continue bijscholing kan zij terugvallen op een degelijke kennis van zowel tand- als oogheelkunde, orthopedie en cardiologie (Denijs Educatie, Neo-animalia, Voorjaarsdagen, Universiteit Gent).

In 2022 kregen we de kans de praktijk uit te breiden met twee operatie ruimtes, een nieuwe RX en labo ruimte.

We beschikken over de laatste nieuwe technologie; gloednieuwe RX, eigen bloedanalyse, urine onderzoek, sperma onderzoek en een Sonicision.

In het dagelijkse leven wordt Celia bijgestaan door haar dochtertjes Nora en Lara en echtgenoot Andy. Het gezinnetje wordt vervolledigd door hun Irish Cob Nakita, Quarter Maebelle, veulen Blaze, honden Woopie en Lina en enkele ganzen, eendjes en kippen.

Paraveterinair Rachèle Engelen


Rachèle heeft juni 2014 haar opleiding paraveterinair (dierenartsassistent) in Deurne (Helicon) succesvol afgerond. Hierbij heeft zij stage gelopen in veterinair centrum Someren (paard) en in een kliniek voor kleine en grote huisdieren in Overpelt.

Sinds 2015 springt Rachèle al regelmatig bij op vrijwillige basis voor spoedgevallen.

Maar sinds 2017 is zij officieel werkzaam bij mij in de praktijk.

Rachèle assisteert bij alle ingrepen maar ook bij complexere chirurgische ingrepen (keizersnede, kruisbandoperatie knie, maagtorsie, …) voor de anesthesie en monitoring van de patiënt. Zij volgt de gehospitaliseerde patiënten op en geeft hen de nodige aandacht en behandeling. Aan telefoon of in de praktijk zal zij u graag verder helpen. Ook voor de aankoop van voeding of vlooien en/of ontwormingsproducten kan u tijdens de openingsuren bij haar terecht.

Rachèle volgt bijscholingen in binnen en buitenland om up to date te blijven van onder andere de laatste onderzoeksmogelijkheden voor bloed, urine en mestonderzoek.

Rachele, vrouw van Derek en mama van Scott heeft thuis ook 3 lieve honden; Bombon, Izzy en Rasha

Ze rijdt graag paard in het dagelijks leven en is helemaal gek van haar paarden Chico, Raven, Milton, en Witje

 

 

 

 
Image
Image

Monique Beks

Na 36 jaar werkzaam te zijn geweest in de zorgsector komt Monique ons ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden op de praktijk.

Geboren en getogen in Hamont dus misschien al een bekend gezicht voor u!


Zij zal telefoontjes beantwoorden, afspraken inplannen en u verder helpen met voeding en medicatie verkoop.

Ook zorgt zij met alle liefde voor uw dier als deze voor een operatie komt of in de hospitalisatie verblijft.
Monique zal alle dagen aanwezig zijn behalve op donderdag.

 

Monique is getrouwd met Luc en heeft drie dochters. In haar vrije tijd wandelt ze graag met hun hond Nafi en brengt graag haar tijd door met familie en vrienden. 

 

 

Lieke Peeters

sinds 4 juli 2022 heeft Lieke ons team vervoegd als all-rounder in de praktijk.

Lieke zal u helpen met verkoop van voeding en medicatie, het verzorgen van de dieren in de praktijk en de hospitalisatie.

Zij controleert en vult onze stock aan. Ook zorgt ze ervoor dat de praktijk er spik en span uit ziet ?

Lieke is getrouwd met Geert en samen hebben ze twee zoons. In haar vrije tijd gaat Lieke graag paardrijden met haar paard Buttons.

Image
Image

Dierenarts Hannelore Verboven

Hannelore geboren en getogen in Overpelt. Studeerde in 2018 af aan de Universiteit van Gent optie paard. 

Hierna volgde zij een intensieve opleiding (internship) bij EQUITOM in Lummen. Waar zij zich verder verdiept heeft in zowel interne geneeskunde, orthopedie en chirurgie. 

Hierna was zij 4 jaar werkzaam in een gemengde groepspraktijk waar zij zowel de paarden als de kleine huisdieren consultaties voor haar rekening nam. 

In 2023 heeft Hannelore een opleiding osteopathie behaald bij ICREO. Dit praktiseert zij bij paarden en honden. Op donderdag is zij ook werkzaam in een fysiotherapie en revalidatie centrum in Rillaar. 

Sinds januari 2024 heeft zij ons team vervoegd en zal je haar terug vinden in de consultatie en operatieruimte. Zij draait zelfstandig mee in onze wachtdiensten. 

Hannelore volgt bijscholing bij ONLINE VET TRAINING, UGent, ... 

In het dagelijkse leven wordt zij bijgestaan door haar Australian Cattle dogs Obi en Chewie, paard Jubke en vriend Fredje. 

 

Search