Dierenarts Celia van Bellegem

dsc_0795v2.png

Celia studeerde in 2009 af aan de Universiteit Gent. Na een korte stage in Zwitserland en enkele vervangingen bij dierenartsen in de buurt van haar geboortedorp Gijzenzele, komt Celia terecht in Overpelt. Daar is zij vijf jaar werkzaam geweest in een groepspraktijk voor zowel kleine als grote dieren. Daar nam zij de raadplegingen voor honden en katten voor haar rekening. Alsook de eerstelijns- en tweedelijnsbehandeling van paarden.

Door continue bijscholing kan zij terugvallen op een degelijke kennis van zowel tand- als oogheelkunde, orthopedie en cardiologie (Denijs Educatie, Neo-animalia, Voorjaarsdagen, Universiteit Gent).

In het dagelijkse leven wordt Celia bijgestaan door haar dochtertjes Nora en Lara en echtgenoot Andy. Het gezinnetje wordt vervolledigd door hun Irish Cob Nakita, Quarter Maebelle, hond Woopie en enkele geitjes en kippen.

Dierenartsassistente Rachèle Engelen

Rachèle heeft juni 2014 haar opleiding paraveterinair (dierenartsassistent) in Deurne (Helicon) succesvol afgerond. Hierbij heeft zij stage gelopen in veterinair centrum Someren (paard) en in een kliniek voor kleine en grote huisdieren in Overpelt.

Sinds 2015 springt Rachèle al regelmatig bij op vrijwillige basis voor spoedgevallen.

Rachèle assisteert bij alle ingrepen maar ook bij complexere chirurgische ingrepen (keizersnede, kruisbandoperatie knie, maagtorsie, …) voor de anesthesie en monitoring van de patiënt. Zij volgt de gehospitaliseerde patiënten op en geeft hen de nodige aandacht en behandeling. Aan telefoon of in de praktijk zal zij u graag verder helpen. Ook voor de aankoop van voeding of vlooien en/of ontwormingsproducten kan u tijdens de openingsuren bij haar terecht.

Rachele, vrouw van Derek en mama van Scott heeft thuis ook 4 fantastische honden Guapa, Mazzel, Mieke en Howie.

En rijdt graag paard in het dagelijks leven en is helemaal gek van haar paarden Chico, Pinto, Milton, Witje en Jack.

 
dierenassistente.jpg
©2021 DAP Den Dijk. All Rights Reserved. Designed By WW Solutions

Search